Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

POP3 ondersteuning bij projectadministratie en rapportages

foto-voor-pop3.jpg

Zomeractie: eerste advies gratis

Is uw aanvraag bij het plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) goedgekeurd? Gefeliciteerd! Nu bent u bezig uw project uit te voeren en komt u er misschien achter dat de uitvoering toch anders moet lopen dan in uw projectplan staat, of er dreigt vertraging. Bent u er zeker van dat uw administratie goed is ingericht, zodat u straks ook echt recht op de subsidie heeft? En wie doet eigenlijk de rapportages? En waar moet u dan op letten?

Verantwoorden

Gedurende de uitvoering van uw project moet u de gemaakte kosten verantwoorden aan de provincie om de subsidie ook daadwerkelijk te kunnen ontvangen. De subsidieregeling kent veel eisen omtrent de verantwoording. Het betreft vaak veel papierwerk en wordt ook als belastend ervaren. Veel organisaties hebben moeite om in één keer een correcte rapportage in te dienen, waarna de provincie kosten schrapt uit de verantwoording. Vaak zit dit in een niet juiste of onvolledige onderbouwing van kosten. Bijvoorbeeld een offerteprocedure die niet volgens de POP3 richtlijnen is gevolgd.

Heeft u de voortgang van uw projecten al gerapporteerd of wacht u liever tot einde van de projectperiode? Heeft u inzicht of uw projectadministratie aan alle regels van POP3 voldoet? Haute Equipe kan u helpen met advies en ondersteuning bij uw projectadministratie of bij het opstellen van uw rapportages. Wij kunnen een scan uitvoeren of uw projectadministratie POP3 proof is, u wegwijs maken in de vele regels die er zijn of u administratief ontlasten bij het opstellen van uw rapportage.

Gratis advies

Wij bieden u in de maanden juli, augustus en september een halve dag gratis advies aan. Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld een quickscan uitvoeren op uw POP3 administratie of deze voldoet aan de regelgeving, waarna wij u beknopt advies kunnen geven. Dit zonder verdere voorwaarden. Voor meer informatie over deze scan, de regeling, en mogelijkheden voor ondersteuning kunt u contact met ons opnemen via inge.borgonjen@haute-equipe.nl.

Terug naar overzicht
inge.jpg
Inge Borgonjen
Subsidieadviseur
foto-voor-pop3.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.