Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

AVG en privacy

Natuurlijk is het een uitdaging om te voldoen aan alle wet- en regelgeving. Dat geldt ook voor de AVG. Maar tegelijkertijd is dat wel wat men van de overheid verwacht. Dat ze zorgvuldig omgaat met de persoonsgegevens van haar burgers. En dat gaat niet vanzelf. 

Het analyseren van processen, het uitvoeren van risicoanalyses, het privacybewust maken van medewerkers en een goed protocol voor als er toch wat fout gaat zijn onontbeerlijk. 

De Functionaris Gegevensbescherming houdt toezicht op de uitvoering van de AVG. Bij Haute Equipe zijn meerdere mensen werkzaam die (ruime) ervaring hebben als interim-FG en het toezicht tijdelijk voor hun rekening kunnen nemen. Of afdelingen kunnen bijstaan als privacy-officer.  

Maar we bieden ook hulp op onderdelen. We ontwikkelden hiervoor 9 modules die elk betrekking hebben op een onderdeel van de AVG. Met een multidisciplinair team helpen we overheden op deze manier om sneller voortgang te kunnen boeken op die onderdelen. 

  • Privacy in het sociaal domein; 
  • in het HR-domein;
  • Dpia's;
  • Verwerkersovereenkomsten; 
  • Een datalek-protocol;
  • Privacybeleid.

Als u hier meer over wilt weten neemt u dan gerust contact op met Gity van Wijhe-Sharifzadeh via privacy@haute-equipe.nl

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht.

gity2.jpg

Terug naar overzicht

 

Neem contact op met Gity

gity-6597-p41-231201.jpg
Gity van Wijhe-Sharifzadeh

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.