Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Welkom Ellen en Jochem

banner-glimlach-1.jpg

Op dinsdag 1 november 2022 hebben wij Ellen Waalewijn (sociaal domein) en Jochem Goes (juridisch domein) verwelkomt als nieuwe collega’s op ons kantoor in Hoofddorp.

Traditioneel organiseerden wij op de eerste dag van de maand een introductiedag voor nieuwe Haute Equipers. Op zo’n dag krijgen nieuwe collega’s de kans om kennis te maken met al onze inhoudelijke, ondersteunende en MVO teams. Graag stellen we jullie hieronder voor aan onze nieuwe collega’s.

welkom-bij-haute-equipe-linkedin.png

Ellen Waalewijn is afkomstig uit het HE-netwerk en de vonk tussen Ellen en HE is op een van onze open dagen in het voorjaar van 2022 overgeslagen. Ellen gaat als senior adviseur werken voor ons sociaal domein team en neemt heel veel ervaring mee en is daarmee een meer dan welkome versterking voor ons team. De afgelopen zeven jaar heeft Ellen gewerkt voor de gemeente Tiel als o.a. beleidsadviseur, projectleider, accountmanager en beleidsregisseur. Ellen is woonachtig in de regio Midden-Nederland en kan zodoende een groot aantal van onze klanten bedienen.

Jochem Goes was stiekem al in oktober begonnen en mocht ook op 1 november aansluiten voor zijn introductiedag. Jochem is via onze collega Coen Modderman bij HE op de lijn gekomen. Jochem heeft ons AVG/privacy themateam versterkt en maakt met dat themateam deel uit van ons juridische team. Jochem heeft in de periode voor HE gewerkt als Risk & Compliance Officer (AVG/Wgp) bij de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit en is ondertussen namens Haute Equipe aan het werk als Privacy specialist bij de gemeente Almere.

Wij zijn erg verheugd met de komst van Ellen en Jochem en wensen beiden een hele fijne tijd bij ons toe!

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Terug naar overzicht
banner-glimlach-1.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.