Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

We hebben nu ook een kantoor in Limburg!

whatsapp-image-2023-01-26-at-15.43.19.jpeg

Op 30 maart ben je van harte welkom om tijdens de officiële opening een kijkje te komen nemen.

Welkom bij Haute Equipe Limburg
Vanaf 1 januari 2023 zijn we gevestigd in Roermond. Op 30 maart 2023 openen we officieel de deuren van ons nieuwe kantoor. Nieuwsgierig naar wie wij zijn, wat we doen en/of we eventueel iets voor jou als potentiële collega of opdrachtgever kunnen betekenen? Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met onze Zuidelijke collega’s.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de opening heb je de mogelijkheid om kennis te maken met onze collega’s die werkzaam zijn in diverse vakgebieden. Zij vertellen je over de opdrachten die ze uitvoeren in de regio maar ook over onze andere activiteiten. Daarnaast is onze uit Limburg afkomstige directeur Frans Lustermans aanwezig. Ook hij vertelt je graag over de visie en plannen van Haute Equipe.

Voor wie?
De opening van ons nieuwe kantoor staat in het teken van kennismaken met mogelijk nieuwe collega’s en relaties. Overweeg je om in de toekomst bij ons te komen werken? Wil je weten wat voor projecten we zoal doen? Dan is dit de uitgelezen kans om informeel kennis te maken met onze collega’s en organisatie. Ben je zelfstandig adviseur in de regio en zoek je een bureau om mee samen te werken? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe het nieuwe kantoor eruit ziet, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Planning
Onze deuren zijn geopend van 17.00 – 20.00 uur waarbij gedurende de open inloop een hapje en een drankje voor je klaar staan.

Locatie en parkeren
Bij onze locatie in Roermond is voldoende gratis parkeergelegenheid (slagbomen openen automatisch)

Haute Equipe

Businesscenter Roerpoort

Boven de Wolfskuil 3

6049 LX Roermond

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@haute-equipe.nl  Vervolgens bevestigen we je deelname.

Mocht je eerst nog even willen bellen voor je je aanmeldt, kun je contact opnemen met Gity Sharifzadeh ( 06-38849491) of Aglaja Gerrits (06-12515889).

Maak kennis met ons team
Benieuwd welke zuidelijke Haute Equipers je kunt ontmoeten? 
Wij staan in Roermond voor je klaar:

Hopelijk tot ziens op 30 maart!

Terug naar overzicht
gity-6597-p41-231201.jpg
Gity van Wijhe-Sharifzadeh
Juridisch adviseur privacy
whatsapp-image-2023-01-26-at-15.43.19.jpeg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.