Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

We hebben nu ook een kantoor in Den Haag!

haute-equipe-social-post-opening-kantoor-den-haag.png

Op donderdag 11 mei ben je van harte welkom om tijdens de officiële opening een kijkje te komen nemen.

Welkom bij Haute Equipe Den Haag
Vanaf 1 februari 2023 zijn we gevestigd in het gebouw van HNK in Den Haag. Op 11 mei 2023 openen we officieel de deuren van ons nieuwe kantoor met een feestelijke borrel. Nieuwsgierig naar wie wij zijn, wat we doen en/of we eventueel iets voor jou als potentiële collega of opdrachtgever kunnen betekenen? Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met onze collega’s.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de opening heb je de mogelijkheid om kennis te maken met onze collega’s die werkzaam zijn in diverse vakgebieden. Zij vertellen je over de opdrachten die ze uitvoeren in de regio maar ook over onze andere activiteiten. Daarnaast zijn onze directeuren Frans Lustermans en Marion van Staveren aanwezig. Ook zij vertellen je graag over de visie en plannen van Haute Equipe.

Voor wie?
De opening van ons nieuwe kantoor staat in het teken van kennismaken met mogelijk nieuwe collega’s en relaties. Overweeg je om in de toekomst bij ons te komen werken? Wil je weten wat voor projecten we zoal doen? Dan is dit de uitgelezen kans om informeel kennis te maken met onze collega’s en organisatie. Ben je zelfstandig adviseur in de regio en zoek je een bureau om mee samen te werken? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe het nieuwe kantoor eruit ziet, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Planning
Onze deuren zijn geopend van 17.00 – 20.00 uur waarbij gedurende de open inloop een (vegetarisch) hapje en een drankje voor je klaar staan.

Locatie en parkeren
Bij onze locatie in Den Haag is voldoende parkeergelegenheid (slagbomen openen automatisch)

Haute Equipe (HNK Den Haag)
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen! Voor eventuele vragen, kun je contact opnemen met gastvrouw Angelica Francisco via angelica.francisco@haute-equipe.nl |  06-13988945

Haute Equipe team staat voor je klaar!
Hopelijk tot ziens op 11 mei!

Terug naar overzicht
angelica.jpg
Angelica Lantigua Francisco
Adviseur duurzaamheid
haute-equipe-social-post-opening-kantoor-den-haag.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.