Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Traineeship Haute Equipe – vijfde editie

haute-equipe-traineeship-vol.jpg

Met veel plezier hebben wij op dinsdag 26 januari 2021 onze interne organisatie op de hoogte mogen stellen van het feit dat onze vijfde groep trainees sinds 2017 compleet is.

Een groot deel van de nieuwe collega’s mochten wij verwelkomen vanuit ons eigen netwerk en de nieuwe groep high potentials kijkt erg uit naar de start op 1 maart aanstaande.

Onze trainees worden in 9 maanden opgeleid tot volwaardig adviseurs en gaan zich de komende periode richten op het volgen van een groot aantal modules, groepsopdrachten en werkervaring bij onze opdrachtgevers. De begeleiding van alle nieuwe collega’s zal worden gedaan door Sandra Mooren en Coen Modderman (Coördinatoren Traineeship) en inhoudelijke adviseurs in de teams waar de nieuwe trainees voor gaan werken.

Wij zijn trots op het feit dat wij in deze ingewikkelde tijd acht nieuwe toppers hebben weten vast te leggen. Er komen veel uitdagingen onze kant op die vanaf 1 maart aanstaande ook opgepakt kunnen worden door deze nieuwe groep!

Benieuwd naar onze nieuwe collega’s? Neem gerust een kijkje op de LinkedIn profielen van onze nieuwe collega’s;

Een groot deel van de trainees is al reeds aan een opdracht gekoppeld, maar uiteraard vernemen wij het graag van je als onze trainees- of junioren op kort- of langer termijn jouw afdeling/organisatie kunnen ondersteunen. Voor meer informatie nodigen we je graag uit om contact op te nemen met Kika Vermeulen, commercieel adviseur bij Haute Equipe (kika.vermeulen@haute-equipe.nl of 023-5471913).

Wil je ook trainee worden bij Haute Equipe?

Helaas moeten we alle geïnteresseerden voor ons programma dit jaar teleur stellen. We geven jou wel graag de mogelijkheid om alvast kennis te maken met Haute Equipe richting de toekomst. In maart 2022 start ons volgende programma, dus schroom niet om alvast contact op te nemen als je later dit jaar of over een jaar gaat afstuderen. Neem contact op met Nick Pijpers voor meer informatie (nick.pijpers@haute-equipe.nl of 023-5471913).

haute-equipe-traineeship-vol.jpg

Terug naar overzicht
haute-equipe-traineeship-vol.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.