Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Terugblik op een geslaagde grijpdag

8d1c2ed3-c674-4d62-ab2e-222e8e86ce95.jpg

Afgelopen week toverde Haute Equipe de Goede Vrijdag om tot Goede Grijpdag. Op deze bijzondere dag grepen wij de kans om onze werk- en leefomgeving een stukje schoner te maken. Mooie bijkomstigheid was dat we daarmee ook nog eens een collega konden spreken, in levende lijve. We begonnen met een bakkie in de buurt. Daarna gingen we, conform de regels, onze eigen weg of in tweetallen uit elkaar.

De eerste Goede Grijpdag leverde prachtige taferelen op in Hoofddorp, Haarlem, Leeuwarden en Arnhem. De groepsapps stroomden vol met foto’s en verhalen: van micro-managen op peukenniveau tot fanatieke wateracties om parasolpoten uit de sloot te vissen.

Achteraf waren de collega’s enthousiast. Zomaar een greep uit de reacties: “een groot succes”, “voor herhaling vatbaar” en “fijn weer even samen te komen”. Natuurlijk pakken we het graag grootser aan. Maar dit laat zien dat je, ook nu, met een kleine inspanning iets leuks kunt neerzetten – of oppakken, zo je wil!

De grijpers houden wij op kantoor. Zo zijn we voorbereid op de volgende Goede Grijpdag en kan ieder ommetje in de toekomst wat extra’s opleveren.

Geïnspireerd en ook zelf aan de slag? De grijpstokken zijn voor kleine prijzen in menig winkel te vinden. En voor wie het grootschaliger wil aanpakken: veel gemeenten zijn voorstander en stellen kosteloos materialen als grijpstokken, afvalringen en -zakken beschikbaar. Op https://www.nederlandschoon.nl/ vind je meer informatie.

Terug naar overzicht
8d1c2ed3-c674-4d62-ab2e-222e8e86ce95.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.