Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Subsidie nodig voor jouw innovatie? Nieuwe ronde MIT-subsidie voor MKB bedrijven.

sub-gerrit-1.png

Wil jij met je bedrijf een innovatief nieuw product, proces of dienst ontwikkelen? Dan is de MIT subsidie iets voor jou!

MIT staat voor MKB Innovatieregeling Topsectoren. Binnenkort opent de MIT subsidie met twee subsidie-instrumenten: de MIT Haalbaarheid en de MIT R&D.

Met de MIT Haalbaarheidssubsidie krijg je de kosten gesubsidieerd om eerst de haalbaarheid van je innovatie te onderzoeken voordat je echt gaat investeren in die innovatie. Dat onderzoek mag een jaar duren, een jaar waarin je technische en economische risico’s van je innovatie in kaart brengt. De kosten die je in dat jaar daarvoor maakt, worden voor 40% gesubsidieerd tot maximaal € 20.000.

Met de MIT R&D subsidie krijg je subsidie op de kosten die je maakt om je nieuwe product/proces/dienst daadwerkelijk te gaan ontwikkelen. Je werkt hierbij samen met minimaal één ander MKB bedrijf. Samen voer je de benodigde R&D uit, twee jaar lang. Jullie ontwikkelen in die twee jaar samen het nieuwe product/proces/dienst. De kosten die jullie daarvoor maken, worden voor 35% gesubsidieerd, minimaal € 50.000 tot maximaal € 350.000.

MIT Haalbaarheidssubsidie kan je aanvragen vanaf 20 april tot en met 9 september 2021. LET OP: de aanvragen worden behandeld op basis van ‘first come first serve’. Wees er dus op tijd bij!

MIT R&D subsidie kan je aanvragen van 1 juni tot en met 9 september 2021. Na 9 september worden alle ingediende aanvragen beoordeeld door een jury. De beste projecten krijgen subsidie.

Wil je weten of een MIT subsidie iets voor jou is, neem dan contact op met Oege Doornbos: oege.doornbos@haute-equipe.nl of Gerrit Walstra: gerrit.walstra@haute-equipe.nl.

Terug naar overzicht
5423.jpg
Gerrit Walstra
Subsidieadviseur
sub-gerrit-1.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.