Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Schooltuintjes in samenwerking met Bram's Natuur

haute-equipe-brams-natuur.png

‘’Groen Geluk: Haute Equipe’s samenwerking met Bram’s Natuur''

Deze week begaven we ons opnieuw op het avontuurlijke pad richting Bram's Natuur - een organisatie met een missie. Bram Engberts, de oprichter, heeft als doel Nederland groener te maken, en daarvoor is hij Bram's Natuur gestart. Dit platform dient als een plek waarbij mensen worden samengebracht en de wonderen van de natuur worden onthuld.

Bij Haute Equipe dragen wij graag ons steentje bij, dit noemen we onze Social Return On Investment (SROI). Elk jaar selecteren we diverse maatschappelijke projecten om te investeren en terug te geven aan de maatschappij. Dit jaar was Bram’s Schooltuinen o.a. één van deze projecten.

Dit jaar hebben we met trots maar liefst zes tuinbakken gefinancierd, verspreid over drie scholen in Zaandam. Deze bakken zijn speciaal ontworpen voor het Schooltuinen Project, dat hand in hand gaat met een educatief lesprogramma.

Directielid Marion, relatiemanager John en marketeer Wiep gingen langs om dit proces bij te wonen, en wat was het leuk en indrukwekkend! De kinderen op deze scholen worden ondergedompeld in allerlei weetjes over de natuur, van planten tot seizoensgebonden producten zoals groenten of juist bomen. Daarna was het tijd om de handen vuil te maken, zodat de kinderen echt leren hoe de magie van de natuur werkt.

We zijn er trots op dat we deel uitmaken van dit prachtige project! Wil jij ook met jouw bedrijf ook iets terug doen voor de maatschappij? Neem contact op met Brams Natuur: info@bramsnatuur.nl

Terug naar overzicht
1582377068975.jpg
Wiep Aanhane
Marketing
haute-equipe-brams-natuur.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.