Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Nieuwe collega per 1 februari - Sara Bayram

foto-sara-bayram.jpg

NIEUWE MEDEWERKER

Interview met Sara Bayram

Hoi Sara! Hoe ben je bij Haute Equipe terecht gekomen?
Via LinkedIn kreeg ik een bericht van Monique Nijkamp. Zij vertelde mij over het traineeprogramma en de bezigheden van Haute Equipe in het sociaal domein en nodigde mij uit om daar tijdens een digitaal kopje koffie over verder te praten. In dat gesprek was er meteen al een klik. Daarna ging ik op het eerste sollicitatiegesprek met Marc Douma en ook weer Monique. Dat was een warm gesprek en deed mij heel graag bij HE aan de slag willen gaan.

Mooi, en dat enthousiasme is wederzijds. In je gesprekken toonde je heel erg je gedrevenheid en je wens om door voor overheden te werken iets voor anderen te kunnen betekenen. Zat dat er altijd al in bij jou of is dat tijdens je studie ontstaan?
Vooral tijdens mijn studie is opgekomen dat ik graag voor de overheid wil werken. Mijn master privaatrecht (Rijksuniversiteit Groningen) is daar alleen niet de ideale opstap voor. Het is fijn dat Haute Equipe mij desondanks de kans biedt om als trainee en adviseur voor overheden aan de slag te gaan.

En je woont in het mooie oosten. Ondertussen heeft HE-Juridisch daar een goede afvaardiging zitten. Ben je gek op de streek?
Ik heb het er erg naar mijn zin. Ik ben hier geboren en getogen en woon nu in het mooie Enschede samen met mijn man.

Qua opdrachtgevers: liefst ook in het oosten of is heel Nederland wat jou betreft een optie?
Door het hele land lijkt me mooi! Ik heb zin om aan de slag te gaan en hoop snel een leuke opdracht te gaan doen.

In welk rechtsgebied?
Vooral binnen het sociaal domein. Daar ligt met name mijn interesse. Ik wil graag wat betekenen voor minderjarigen en mensen in een kwetsbare positie.

Klinkt goed!

En heb je interessante hobby’s?
Ik houd veel van sporten: ik doe aan bokszaktraining. Ook houd ik veel van koken. Bakken is echt mijn passie. Ik kan lekkere taarten bakken, bijvoorbeeld appelnotengebak, “zoals vroeger bij de V&D”.

Tot slot: welk boek kan je onze lezers aanbevelen?
‘Wees onzichtbaar’ van Murat Isik. Dat is een heel mooi boek. Een ontroerend verhaal over een vijfjarige jongen, met een gewelddadige vader, die opgroeit in de Bijlmer. Ik ben nog niet eens op de helft maar kan het nu al aanbevelen aan de lezers van de website en de juridische nieuwsbrief.

Sara start per 1 februari 2022 als juridisch adviseur bij Haute Equipe. Vanaf 1 september 2022 neemt zij deel aan het HE-traineeprogramma.
Wil je in contact treden over Sara’s beschikbaarheid voor juridische opdrachten in het sociaal domein? Mail dan naar info@haute-equipe.nl

Terug naar overzicht
coen.jpg
Coen Modderman
Juridisch adviseur
foto-sara-bayram.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.