Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Nieuwe aanvoerders HEJ: Gity Sharifzadeh en Lorenz van der Ven

5c43920f-586d-4f22-ada1-13f1aeb8e45b-1.jpg

Haute Equipe is bij uitstek een bedrijf dat kansen biedt aan mensen om zich door te ontwikkelen. Daarom grijpen wij, Gity Sharifzadeh en Lorenz van der Ven, die kans graag met beide handen aan om samen met Coen Modderman het Juridisch team de komende tijd verder te ontwikkelen. Samen hopen wij met nieuwe energie, nieuwe impulsen en veel enthousiasme de ingeslagen weg verder te vervolgen en ons nu al sterke team verder uit te bouwen en te versterken!

Hoewel wij beiden nog niet lang werkzaam zijn bij Haute Equipe, hebben wij het team en de organisatie het afgelopen anderhalf jaar goed leren kennen. Haute Equipe is een organisatie waarin nieuwe mensen gemakkelijk worden opgenomen, heeft een platte organisatiestructuur en is een bedrijf waarin medewerkers naast hun vaste opdrachten graag meedenken in de ontwikkeling van plannen, de richting van de organisatie en het organiseren van activiteiten. Dat is waar wij ons bij thuis voelen, en dat is waar wij binnen ons eigen team de komende periode samen met Coen graag richting aan willen geven.

Voor de komende periode hebben wij een aantal prioriteiten. Allereerst willen wij inzetten op ontwikkeling van ons eigen team. Ons team is volop in ontwikkeling, met recentelijk zowel een paar goede adviseurs en stagiaires, en in de markt zien wij genoeg mogelijkheden voor verdere groei. Daarnaast zetten wij in op versterking van onze vakgroepen (bestuursrecht, privacy, OOV, grondzaken) in brede zin. Ook willen wij de samenwerking tussen de verschillende domeinen (bedrijfsvoering, subsidies, sociaal domein, juridisch) versterken, zodat we beter op de hoogte zijn van wat er in andere domeinen speelt, en effectief kunnen inspelen op nieuwe kansen. En uiteraard geven wij veel aandacht aan teambuilding; nieuwe mensen moeten zich verbonden voelen met het team, en daar geven wij prioriteit aan.

Daarbij hebben wij ondersteuning van een geweldig team aan juristen, dat zich voortdurend uitbreidt. Zo wordt ons team vanaf 1 juli versterkt met Laura di Bella, die haar sporen reeds meer dan verdiend heeft en meteen ook een bijdrage gaat leveren aan onze interne en externe kennisdeling. Daarnaast zijn we druk bezig met versterking en uitbreiding van de privacy- en AVG-module in het traineeprogramma, zodat onze trainees daarin goed beslagen ten ijs komen bij onze opdrachtgevers. Welke rol je ook vervult bij overheden, dit grondrecht en rechtsgebied zijn immers altijd van belang!

Ook zijn wij continu in gesprek met goede juristen voor ons team. Veel van onze adviseurs zijn actief in het geven van trainingen en cursussen, schrijven van artikelen en het begeleiden van nieuwe mensen. Met andere woorden; er staat een sterk en divers team, dat kansen ziet en deze ook grijpt. Daar krijgen wij alvast veel energie van!

Wij zien zeer uit naar de komende periode en naar alle kansen en uitdagingen die op ons af zullen komen. Daarbij zijn wij bereikbaar om meer te vertellen over Haute Equipe in het algemeen of onze plannen. Weet ons te vinden!

Gity Sharifzadeh, juridisch adviseur privacy en sociaal domein (gity.sharifzadeh@haute-equipe.nl)
Lorenz van der Ven, juridisch adviseur bestuursrecht en privacy (lorenz.vanderven@haute-equipe.nl)

Terug naar overzicht
1649233642229.jpg
Lorenz van der Ven
Juridisch adviseur
5c43920f-586d-4f22-ada1-13f1aeb8e45b-1.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.