Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Introductie Astrid Wentzel

astrid-nieuw-2.jpeg

2021 ging voor mij goed van start; ik ben per 1 januari in dienst getreden bij Haute Equipe! In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik Bedrijfskunde (traject accountancy) heb gestudeerd en een master in Economische geografie heb gedaan. Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan als VIC-medewerker bij verschillende gemeenten via een financieel adviesbureau. Door deze ervaring ben ik enthousiast geworden over de gemeente als opdrachtgever. Uiteindelijk ben ik via een oud-collega bij Haute Equipe terecht gekomen om deel te nemen aan het traineeprogramma.

Het traineeship heeft mij overtuigd om bij Haute Equipe aan de slag te gaan, omdat dit mij de beste weg lijkt om een goede adviseur te worden in het publiek domein. Ik wil mijzelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen om zo mooie uitdagingen aan te gaan en te zien wat ik voor de maatschappij kan betekenen. Mijn ambitie is om een super goede adviseur te worden op het gebied van financiën en economisch beleid. De trainingen die ik tot nu toe in het traineeship heb gevolgd  en de werkervaring die ik via Haute Equipe kan opdoen dragen daar zeker aan bij. De afgelopen weken heb ik namelijk al veel geleerd!

Mijn eerste opdracht als VIC-medewerker bij SWO de Wolden Hoogeveen zit er inmiddels al bijna weer op. Ik hoop volgende maand weer aan een nieuwe uitdaging te beginnen.

Terug naar overzicht
astrid-nieuw-2.jpeg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.