Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Even voorstellen: Tim Braakman

edfbca89-d678-4405-a3f3-818c49f85d4c-1.jpg

Iets na de zomer werd ik benaderd door Peter van Oosten: een keertje een kopje koffie drinken en Haute Equipe leren kennen. Voor ik het wist was het 1 december 2020 en mag ik mezelf voorstellen als Haute Equipe’er. In een notendop: Tim Braakman, 29 jaar en woonachtig in Groningen met mijn verloofde Maaike. Naast het werk houd ik heel graag bezig met sport, of het nou het zelf beoefenen is of het kijken er van. Dat gaat gepaard met flink wat fanatisme in het volleybalveld.

Nu ik een paar weken hier zit merk ik dat de werkelijkheid naadloos aansluit bij de verwachtingen die waren geschept in mijn gesprekken die ik heb gevoerd. Wat me erg aanstaat is de maatschappelijke betrokkenheid van deze organisatie, gepaard met haast een familiegevoel waar de mens voorop staat. Wat dat betreft is zelfs in deze digitale tijd mijn welkom ontzettend warm geweest en word ik goed op weg geholpen.

De weg naar deze baan is begonnen met een studie Business Economics aan de RUG. Waar een commerciële functie voor de hand ligt na deze studie, kwam ik snel tot de realisatie dat een functie met een publiek belang veel dichter bij mij staat. Daarom ben ik het traineeship Finance in de overheid gaan volgen bij Spring Professional, met een opdracht als financieel adviseur in Noardeast-Fryslan. Een erg leerzaam traject, waar naast vakinhoudelijke opleiding ook een goede focus op persoonlijke ontwikkeling lag. Tegen het einde van mijn opdracht begon het te kriebelen om meer te zien dan mijn eerste werkplek.

Ik kwam terecht in Het Hogeland, om de hoek van mijn huis en op de fiets te bereiken, heerlijk. Hier ben ik als beleidsmedewerker P&C aan de slag gegaan, een erg technische en uitvoerende functie. Erg leerzaam, maar langzaamaan begon er wel een gevoel te ontstaan dat pure uitvoering mij meer energie kost dan het oplevert. Nog steeds ben ik zoekende naar welke rol het best bij mij past. Haute Equipe is daarvoor in mijn ogen de ideale plek om daar achter te komen.

Mocht je nu of later benieuwd zijn naar mijn beschikbaarheid? Neem contact op met Peter van Oosten via 06-21509834 voor meer informatie.

Terug naar overzicht
edfbca89-d678-4405-a3f3-818c49f85d4c-1.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.