Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Samen de basis leggen voor maatschappelijk resultaat

Dat is wat ons bindt!

Over Haute Equipe

Wie is Haute Equipe?

Haute Equipe is een adviesbureau met lef. Wij werken in het publieke domein op het gebied van bedrijfsvoering, juridische zaken, subsidies en sociaal domein. Wij delen onze kennis en adviseren bij onze veelal trouwe klanten.

Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan het voortdurend opleiden van onze mensen en starten we regelmatig speciale programma’s voor trainees. Daarbij zoeken we steeds de samenwerking met onze klanten.

Statement van Marion en Frans

261c8042-dd5c-426e-b272-8e23d6880b6b.jpg

Vakmanschap, plezier en
een frisse impuls voor
jouw organisatie

Samen de basis leggen voor maatschappelijk resultaat? Onze mensen helpen je graag met hun expertise rondom strategisch beleid, financieel- of risicomanagement, privacy, AVG, bezwaarprocedures, publiek- en privaatrecht, subsidieregelingen, processen, beheer, administratie en nog veel meer.

Lees verder

HE-Doet

Haute Equipe staat voor samen de basis leggen voor maatschappelijk resultaat. Hier werken we samen met onze klanten aan. Tegelijkertijd geven we binnen Haute Equipe prioriteit aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

MVO

Samen op weg

Samen met ons de basis leggen voor maatschappelijk resultaat? Maak dan kennis met onze werkwijze en adviseurs.

Neem contact op